Over ons
Al meer dan een halve eeuw is Poelier Ammerlaan een begrip in de regio. Wat ooit begon met de passie van de gebroeders Ammerlaan, werd uitgebreid door de passie van Peter Gleijm en groeide in vijftig jaar tijd uit tot een vertrouwd familiebedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en service voorop staan. De laatste twintig jaar stond Peter zelf aan het roer, waarna zijn zonen Paul Gleijm en Jos Gleijm het bedrijf met liefde en toewijding hebben voortgezet.

Nieuw hoofdstuk
In april 2025 brak er een nieuw hoofdstuk aan: Glenn de Jong nam de zaak over, met een duidelijke missie. Het ambacht en de kwaliteit van Ammerlaan behouden, maar ook ruimte creëren voor vernieuwing.
Over Glenn
Glenn ontdekte al tijdens de middelbare school dat zijn kracht lag in het werken met zijn handen. Zijn vader werkte jarenlang in de keuken, waardoor ook bij Glenn het gevoel voor koken en smaak werd aangewakkerd. Na ervaring te hebben opgedaan in diverse restaurants, werkte hij de afgelopen vijf jaar binnen de Vigo Family, waar hij zijn culinaire vakmanschap verder ontwikkelde.
Hoewel hij het daar enorm naar zijn zin had, besloot Glenn zijn passie op een nieuwe manier vorm te geven: door het overnemen van Poelier Ammerlaan. Met ruim vijftien jaar ervaring als kok, een creatieve blik en een grote liefde voor ambacht en smaak, wil hij het assortiment uitbreiden met onder andere huisgemaakte maaltijden, verfijnde wijnen en volledig verzorgde catering.
​
Natuurlijk doet Glenn dit niet alleen. Samen met het vertrouwde team van Ammerlaan zet hij zich elke dag in om kwaliteit, smaak en persoonlijk contact te waarborgen.
Poelier Ammerlaan blijft daarmee wat het altijd is geweest: een plek waar vakmanschap en gastvrijheid samenkomen, met een frisse blik op de toekomst.
